διαχειριση συστηματων

διαχειριση συστηματων εταιρειας

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και αξιοπιστία την εγκατάσταση του Active Directory, τη δημιουργία κοινόχρηστων εκτυπωτών και φακέλων και την εγκατάσταση διαφόρων servers (dns, dhcp, http, ftp, email servers). Είμαστε ειδικοί στα Windows και Linux λειτουργικά συστήματα και τη δικτύωση.

Το Active Directory είναι μια υπηρεσία καταλόγου που περιέχει μια λίστα ιεραρχίας για όλα τα αντικείμενα σε ένα δίκτυο και ελέγχει τους πόρους του δικτύου ώστε να παρέχει πρόσβαση σε αυτούς μέσω ελέγχου ταυτότητας και ασφάλειας. Το Active Directory παρέχει αυξημένες δυνατότητες στον χρήστη και μειώνει τον όγκο των διαχειριστκών εργασιών.

Η εγκατάσταση κοινόχρηστων εκτυπωτών διευκολύνει τις διαδικασίες μίας επιχείρησης ανεξαρτήτου μεγέθους. Πρόκειται για μία οικονομική λύση αφού απαιτείται ένας εκτυπωτής για πολλούς χρήστες οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο.

εγκατασταση server εταιρειας

Η δημιουργία κοινόχρηστων φακέλων βοηθάει στην κατάργηση των usb δίσκων. Αποκτήστε πρόσβαση μέσω του τοπικού δικτύου σε ένα κοινόχρηστο φάκελο. Δημιουργούμε κοινόχρηστους φακέλους για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις με πολλούς ή λίγους χρήστες.

Αυξήστε την ταχύτητα του internet στην επιχείρησή σας με την εγκατάσταση DNS Server. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση DNS Server για εσάς. Το έμπειρο προσωπικό της SOFTAWARE μπορεί να δώσει λύση στη αργή ταχύτητα του internet της επιχείρησής σας.

Διαχειριστείτε με αξιοπιστία τις IP διευθύνσεις του δικτύου σας με την εγκατάσταση ενός DHCP Server. Ο DHCP Server, εκχωρεί και διαχειρίζεται διευθύνσεις IP σε ένα δίκτυο. Διαθέτει ένα εύρος διευθύνσεων IP το οποίο εκχωρεί για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο σε έναν πελάτη. Με την εγκατάσταση ενός DHCP Server εξαλείφετε την πιθανότητα σφαλμάτων που υπάρχει όταν οι διευθύνσεις εκχωρούνται και εισάγονται με μη αυτόματο τρόπο μειώνοντας ταυτόχρονα και την εργασία του διαχειριστή ο οποίος δεν χρειάζεται να καταγράφει ο διαχειριστής ποιος έχει ποια διεύθυνση IP.

Η SOFTAWARE ειδικεύεται στην εγκατάσταση web (http), ftp και email server. Αποκτήστε την ευκαιρία να έχετε με οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο τους δικούς σας web, ftp και email servers.

diaxeirisi systimaton etaireias

Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες που εγκαθιστούμε, διαχειριζόμαστε και υποστηρίζουμε είναι οι εξής:

  • Web (Apache, Node.js, IIS, TomCat, NGINX)
  • FTP (ProFTPD, SFTP, Microsoft FTP)
  • DNS (Bind, Dnsmasq)
  • Centralized Users (OpenLDAP, Microsoft Active Directory, Samba)
  • Centralized Printers (CUPS, Microsoft Active Directory)
  • Mail (Microsoft Exchange, Postfix, Dovecot, Roundcube, Horde)

Ετοιμες λυσεις για την επιχειρηση σας

Σύστημα μηχανογράφησης, πρόγραμμα διαχείρισης αδειών επιχείρησης και πολλά άλλα συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας!

Αυξηστε την αποδοση
της επιχειρησης σας

Λογισμικό φτιαγμένο στα μέτρα σας.