ασφαλεια λογισμικου

ασφαλεια λογισμικου

Ο όρος Ασφάλεια Λογισμικού σχετίζεται άμεσα με την επιχείρησή σας και δηλώνει την ικανότητά της να ελέγχει την κίνηση και την πρόσβαση σε εφαρμογές (application) και υπηρεσίες (services) της.

Εμπιστευτείτε την ασφάλεια των εφαρμογών και των υπηρεσιών της επιχείρησής σας στο έμπειρο προσωπικό της SOFTAWARE.

Αναλαμβάνουμε για εσάς τη διεξαγωγή δοκιμών διείσδυσης (Penetration Testing) στο λογισμικό σας και παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλειά του σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των δοκιμών μας υποδεικνύουν πιθανό κίνδυνο ασφάλειας.

anaptuxi logismikou etaireias

Το λογισμικό που παραδίδουμε στους πελάτες μας έχει περάσει δοκιμές και ελέγχους κώδικα (Code Audit). Πρακτικά, αυτό σημαίνει, πως πριν τη δημοσίευση και τη χρήση του λογισμικού μας από τους πελάτες έχουν διεξαχθεί όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για την εύρεση πιθανών σφαλμάτων, παραβιάσεων ασφάλειας και προγραμματιστικά λάθη.

κατασκευη λογισμικου

Τέλος, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες κρυπτογράφησης στις επικοινωνίες, τις ηλεκτρονικές υπογραφές και φυσικά στα δεδομένα του πελάτη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξέλιξη των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε είναι συνεχόμενη. Συνεπώς, εξελίσσουμε τις δοκιμές διείσδυσης, τους ελέγχους κώδικα και τις τεχνολογίες κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούμε ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ασφάλεια λογισμικού της επιχείρησής σας.

Ετοιμες λυσεις για την επιχειρηση σας

Σύστημα μηχανογράφησης, πρόγραμμα διαχείρισης αδειών επιχείρησης και πολλά άλλα συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας!

Αυξηστε την αποδοση
της επιχειρησης σας

Λογισμικό φτιαγμένο στα μέτρα σας.