αναπτυξη λογισμικου

αναπτυξη λογισμικου αθηνα

Η SOFTAWARE συνεχώς αναπτύσσεται υλοποιώντας λογισμικό που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων και digital nomad εξυπηρετώντας λειτουργίες αυτών!

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του λογισμικού μας γίνεται από εμπειρογνώμονες στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού. Στην SOFTAWARE ακολουθούνται πιστά όλα τα στάδια ανάπτυξης λογισμικού ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αρχικά, λαμβάνει χώρα η ανάλυση των απαιτήσεων που στοχεύει να καλύψει το υπό ανάπτυξη λογισμικό και έπειτα ο σχεδιασμός του συστήματος. Στη συνέχεια, γίνεται η ανάπτυξη του λογισμικού ακολουθούμενου από τις απαραίτητες δοκιμές για την ορθή λειτουργία του. Τέλος, γίνεται η εγκατάσταση του λογισμικού σε ιδιόκτητους servers ώστε να εξασφαλιστεί η ορθή λειτουργία του. Έτσι, κάθε λογισμικό που υλοποιείται από την SOFTAWARE ακολουθεί πιστά όλους τους κανόνες που διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του.

anaptuxi logismikou etaireias athina

Είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση web-based λογισμικού, desktop, mobile και console εφαρμογών. Δε χρησιμοποιούμε πλατφόρμες κατασκευής όπως Joomla, Wordpress, Drupal κλπ. Όλες οι εφαρμογές μας είναι υλοποιημένες από την ομάδα της SOFTAWARE. Εναρμονισμένοι πλήρως στην Internet of Things (IoT) εποχή κάνουμε χρήση Single Board Computers.

Και φυσικά παρέχουμε πάντα υποστήριξη στους χρήστες του λογισμικού μας παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εγχειρίδια χρήσης και εκπαίδευση στο χώρο τους.

Η εργασία μας δε σταματάει εδώ. Το λογισμικό που παραδίδουμε στους πελάτες μας συνεχώς αναβαθμίζεται ώστε να είναι συμβατό με τις νέες τεχνολογίες και τις διάφορες εκδόσεις.

Η συμβολή των χρηστών των συστημάτων μας είναι σημαντική για εμάς. Αναφορές για πιθανά λάθη του συστήματος (bugs) μας βοηθούν ώστε να επιλύσουμε πιθανά προβλήματα που προκύπτουν.

Ετοιμες λυσεις για την επιχειρηση σας

Σύστημα μηχανογράφησης, πρόγραμμα διαχείρισης αδειών επιχείρησης και πολλά άλλα συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας!

Αυξηστε την αποδοση
της επιχειρησης σας

Λογισμικό φτιαγμένο στα μέτρα σας.