Πρόγραμμα αδειών προσωπικού

συστημα διαχειρισης αδειων

Η SOFTAWARE έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα διαχείρισης αδειών το οποίο ταιριάζει σε κάθε επιχείρηση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής συνδεδεμένος στο διαδίκτυο!

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Σύστημα Διαχείρισης Αδειών της εταιρείας σας πάντοτε και παντού! Ανοίγοντας ένα φυλλομετρητή μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε έγκριση/απόρριψη/επεξεργασία αιτήσεων αδειών των υπαλλήλων της επιχείρησής σας!

Η πρόσβαση στο Σύστημα Διαχείρισης Αδειών είναι ελεγχόμενη και μπορεί να πραγματοποιηθεί από ένα εγγεγραμμένο χρήστη, δηλαδή από κάποιον χρήστη της εταιρείας ο οποίος διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία εισόδου (όνομα χρήστη και κωδικό).

Το σύστημα είναι βασισμένο σε ρόλους καθένας από τους οποίους έχει διαφορετικά δικαιώματα ως προς το σύστημα. Έτσι, επιτυγχάνονται διαφορετικά επίπεδα δικαιωμάτων χρήσης που διευκολύνουν την αποφυγή λαθών.

Πρόγραμμα αδειών προσωπικού

Δείτε το σύστημα διαχείρισης αδειών προσωπικού με κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Ετοιμες λυσεις για την επιχειρηση σας

Σύστημα μηχανογράφησης, πρόγραμμα διαχείρισης αδειών επιχείρησης και πολλά άλλα συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας!

Πλεονεκτήματα

sustima diaxeirisis adeion
Αξιόπιστη Διαχείριση Αδειών Προσωπικού
Διαφορετικά Επίπεδα Δικαιωμάτων Χρήσης
Εύκολη Διαχείριση Αδειών
Πρόσβαση Πάντοτε και Παντού

Πρόγραμμα αδειών προσωπικού

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο προκειμένου να δείτε το προϊόν που έχουμε αναπτύξει για τη διαχείριση προσωπικού και το σύστημα διαχείρισης των αδειών του προσωπικού.